Американський промоутер назвав Ломаченка кращим боксером світу

Поділитися
Американський промоутер назвав Ломаченка кращим боксером світу Ломаченко поки не знає ім'я наступного суперника © BoxingScene
Голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум відчуває труднощі у пошуках суперників через високий рівень майстерності українського боксера.

Відомий промоутер Боб Арум зізнався, що вважає українського чемпіона світу за версією WBO Василя Ломаченка найкращим боксером планети, через що шукати йому суперників стає все складніше.

"Всі чекають, що Ломаченко перейде у другій напівлегка вага (до 59 кг). Хто йому може протистояти у напівлегкій вазі? Хто тут може з ним на рівних конкурувати? Ми зараз розробляємо варіант бою для Ломаченка. Кого виставити проти нього в 126 фунтах? У кого буде хоч якийсь шанс проти Василя 126? Там нікого немає. Там засіли тупі хлопці, і вони самі прекрасно це розуміють", - сказав Арум.

"Як на мене, "Pound for Pound" – безглузда номінація. Я думаю, що на сьогодні найкращим боксером у світі з точки зору технічного арсеналу є Ломаченко. Ми обговорювали останній бій Уолтерса, коли судді дали нічию, але Ніколас насправді переміг. Тому ми плануємо обговорити можливість бою Уолтерса проти Ломаченка. Це може бути наступний поєдинок".

"Ломаченко все одно, адже він не втратить свій титул. Він же зі Східної Європи, а ці хлопці схиблені на титулах".

Читайте також: Ломаченко може зустрітися з японським чемпіоном

Нагадаємо, що в своєму останньому поєдинку, який відбувся 7-го листопада минулого року в США, 27-річний Ломаченко нокаутував мексиканця Ромуло Коасічу. Усього в активі українця п'ять перемог при одній поразці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі