Американський боксер має намір відібрати пояс у Ломаченка

Поділитися
Американський боксер має намір відібрати пояс у Ломаченка Хейні хоче бою з Ломаченком © BoxingScene
Девін Хейні може провести бій з українцем.

Промоутер чемпіона світу за версією WBC в легкій вазі американця Девіна Хейні (23-0, 15 КО) Едді Хірн в коментарі порталу boxingnews24.com розповів про те, що його підопічний планує провести бій проти Василя Ломаченка (13-1, 10 КО).

"Ми хочемо бій з Ломаченком. Ми хочемо переслідувати його по лінії WBC. Раніше ми зробили все, що від нас вимагали заради бою з Ломаченком. Коли вони прийшли і змусили Девіна битися з Зауром Абдуллаєвим у фінальному елімінаторі, він пішов і провчив його в Madison Square Garden. Все було заради того, щоб стати обов'язковим претендентом для Ломаченка.

Потім WBC вирішили, що Девін Хейні не може торкатися Ломаченка. Тепер ми збираємося зробити франчайзинговим чемпіоном і чемпіоном світу Девіна Хейни. Ми раді, що він чемпіон світу, і завоював це право, б'ючись з кращими", - повідомив Хірн.

Нагадаємо, раніше WBC перевів Ломаченка (14-1, 10 КО) в статус "франчайзингового" чемпіона. Це було зроблено для того, щоб уникнути обов'язкового захисту і щоб українець вже в наступному бою провів поєдинок за титул абсолютного чемпіона.

31 серпня Ломаченко здобув перемогу в Лондоні над британцем Люком Кемпбеллом рішенням суддів і завоював вакантний титул WBC.

Таким чином, до абсолютного чемпіонства українцю залишилося завоювати пояс IBF, яким володіє Річард Коммі.

Раніше сообщаось про те, що Ломаченко довше за всіх утримує статус чемпіона серед діючих боксерів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі