Американець офіційно поповнив баскетбольну збірну України

Поділитися
Американець офіційно поповнив баскетбольну збірну України Рендл став українцем © twitter.com
Захисник Джером Рендл став заміною для іншого легіонера команди Пуха Джетера, який відмовився грати на Євробаскеті-2015.

Раніше інформацію про те, що Рендл, який відомий українським уболівальникам за виступами за маріупольський "Азовмаш", приєднається до української збірної, в інтернеті розповсюдив один з американських журналістів, а пізніше у своєму "Твіттері" домовленість з Україною підтвердив сам гравець. "Схвильований завтрашнім вильотом в Україну... Національна збірна України", - написав баскетболіст.

Тепер стало відомо, що 28-річний американець вже прибув у табір збірної і 25 липня провів перше тренування в команді. При цьому представники збірної продовжують працювати над процесом натуралізації гравця.

В "Азовмаші" Рендл грав в сезоні 2011-2012, приєднавшись до команди по ходу чемпіонату. Американець у складі маріупольського клубу вийшов до фіналу Суперліги, однак там не зіграв через травму. Минулий сезон 28-річний баскетболіст провів у турецькому чемпіонаті, де захищав кольори "Ескишехіра". В середньому за 34 хвилини на майданчику Рендл набирав 15,8 очки та віддавав 5 передач. Цього літа баскетболіст брав участь у Літній лізі НБА, причому грав в одній команді з В'ячеславом Кравцовим - "Мілуокі". Відзначимо, що зростання Рендла - всього 175 сантиметрів.

Читайте також: Лень у складі "Фінікса" вийшов у півфінал Літньої ліги НБА

Відзначимо, що раніше з різних причин взяти участь у Євробаскеті-2015 у складі збірної відмовилися Сергій Гладир і Сергій Ліщук, а під питанням залишаються Олексій Печеров і Олексій Лень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі