Альварес в реванші переміг Головкіна рішенням суддів

Поділитися
Альварес в реванші переміг Головкіна рішенням суддів Альварес забрав три чемпіонські пояси © HBO
Мексиканець завдав першої поразки казахстанському боксеру.

Сьогодні, 16 вересня, мексиканський середньоваговик Сауль Альварес (50-1-2, 34 КО) відібрав пояс WBC, WBA і IBO у казахського боксера Геннадія Головкіна (38-1-1, 34 КО) в реванші.

Їх перший бій у минулому році завершився нічиєю, що було схоже на перемогу для казаха, який на той раз зумів утримати свої чемпіонські пояси.

На цей раз тільки один суддя вирішив, що бій закінчився нічийним результатом з рахунком 114-114, а двоє інших віддали мінімальну перевагу Альваресу з рахунком 115-113.

Це перша поразка в кар'єрі Геннадія Головкіна, який до цього 20 разів поспіль успішно захистив свої чемпіонські пояси. Йому не вистачило однієї перемоги, щоб побити рекорд Бернарда Хопкінса за кількістю успішних захистів чемпіонських титулів в середній вазі.

Зазначимо, що Сауль Альварес не програє вже п'ять років, а його остання поразка була в бою проти Флойда Мейвезера. Він став новим володарем чемпіонських поясів у середній вазі за версіями WBA, WBC, IBO та журналу The Ring.

Раніше стало відомо про те, що Мейвезер оголосив про реванш з Паккьяо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі