Аллегрі замінить Конте біля керма "Ювентуса". Російські ЗМІ повідомили про варіант із Капелло

Поділитися
Аллегрі замінить Конте біля керма "Ювентуса". Російські ЗМІ повідомили про варіант із Капелло Фабіо Капелло, на думку російських ЗМІ, може очолити "Ювентус" © tacopshq.com
Антоніо Конте, який привів "Ювентус" до чергового скудетто, покинув клуб через розбіжності з приводу нового контракту. Претендентом на вакантний пост вважається Массімо Алегрі. ИТАР-ТАСС, із посиланням на місцеві ЗМІ повідомляє про те, що ним може стати Фабіо Капелло, у якого контракт зі збірною Росії.

Туринський "Ювентус", який виграв у сезоні-2013/14 чемпіонат Серії А, але при цьому зазнав невдачі на міжнародній арені, залишився без головного тренера.

Антоніо Конте покинув розташування клубу через те, що так і не зумів домовитися з керівництвом про умови нового контракту, а також був незадоволений бажанням босів продати лідерів команди - Артуро Відаля і Поля Погба.

Одним з найбільш реальних претендентів на пост рульового "Старої синьйори" вважається екс-наставник "Мілана" Массіммо Алегрі. Також можливий варіант і з Роберто Манчіні. Але швидше за все, "Юве" зупиниться на кандидатурі Алегрі - про це повідомляє Sky Sport Italia.

Цікавий варіант розвитку подій запропонував російський ИТАР-ТАСС. З посиланням на місцеві ЗМІ", росіяни повідомили про те, що "Ювентус" може очолити наставник збірної Росії Фабіо Капелло, який працював з "Юве" у середині "нульових". Втім, у провідних італійських виданнях - ані слова про Капелло у світлі майбутньої роботи з туринцями. Також невідомо, як італійський фахівець буде залагоджувати розрив контракту з Російським футбольним союзом, який, незважаючи на провал росіян на ЧС-2014, висловив підтримку італійцеві.

Раніше Капелло розглядав варіант працевлаштування у "Парі Сен-Жермен", але в підсумку не зумів домовитися зі своїм роботодавцем. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі