Алієв все ще сподівається повернутися в основу "Динамо"

Поділитися
Алієв все ще сподівається повернутися в основу "Динамо" Алієв ще сподівається здивувати Блохіна
Півзахисник "Динамо", який в останніх сезонах, незважаючи на діючий контракт, рідко з'являється у складі киян, як і раніше, не сумує і має намір пробитися в команду Олега Блохіна.

Півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв, відправлений Олегом Блохіним в молодіжну команду (дублюючий склад) розраховує повернутися в основу.

"Наскільки мені відомо, готуватися до матчу з "Карпатами" я буду з першою командою. Щоправда, зараз я травмований, але, сподіваюся, в четвер почну працювати в нормальному режимі".

Нагадаємо, що після закінчення терміну оренди в дніпропетровському "Дніпрі" Олександр Алієв повернувся в "Динамо", частково пройшов збори з командою, проте незабаром почав виступи в дублі.

Зокрема, у матчі з молодіжним "Шахтарем" Алієв відзначився хет-тріком, а його команда перемогла 8:2. Разом з Алієвим в дублі виступає його друг і ще один колишній гравець "Динамо", який потрапив у немилість до Олега Блохіна, Артем Мілевський.

"Я досконально не в курсі, чи є на мій рахунок плани у Олега Блохіна. Тому важко щось коментувати. Я граю - та й добре. Зрозуміло, що для двадцяти восьми років кар'єра у молодіжному чемпіонаті - не найкращий варіант. Але що в моєму випадку поробиш? Обирати не доводиться", - відзначив Алієв в інтерв'ю "Спорт-експрес в Україні".

"Поки я збираюся виконувати свої зобов'язання перед "Динамо". Якщо опинюся потрібен головній команді - буде добре".

Сам Олег Блохін на прес-конференції після матчу з "Шахтарем" відмовився коментувати майбутнє Алієва у своїй команді, а щодо Мілевського був так само категоричний, як і раніше.

Зазначимо, що наступний календарний матч "Динамо" в чемпіонаті української Прем'єр-ліги відбудеться 13 квітня у Львові, де динамівці проекзаменують "Карпати". !zn

Читайте також:

У придбанні Мілевського не зацікавлений жоден клуб

Мілевський ще раз наголосив: в клубі з України він грати не має наміру

"Динамо" не збирається викупляти контракт скандального іспанця

"Динамо" не зуміло втримати перемогу в українському "класико", віддавши друге місце "Металісту"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі