Алієв не хоче грати в чемпіонаті Азербайджану

Поділитися
Алієв не хоче грати в чемпіонаті Азербайджану Алієв хоче грати в сильно чемпіонаті © Clive Barda / Royal Opera House
Колишній динамівець вважає, що азербайджанський чемпіонат не відповідає рівню його виконання. Агент українці шукають інші варіанти працевлаштування.

Колишній півзахисник "Динамо", "Дніпра", а також ряду російських клубів, екс-лідер збірної України Олександр Алієв після відходу з "Анжі" шукає нові варіанти працевлаштування.

На днях українська преса заявила, що в послугах Алієва зацікавлені в Азербайджані, тим більше, що сам футболіст неодноразово стверджував, що у нього є коріння в цій країні. Тим не менш, представники українця, а також самі азербайджанці спростували ці повідомлення.

"Я не в курсі, що пише українська преса, але ми не цікавимося цим футболістом. Це не відповідає дійсності, - сказав в інтерв'ю azerisport.com головний тренер "Карабаху" Гурбан Гурбанов.

В той час агент Алієва Каміль Мамедов ще раніше підтвердив, що його підопічний має пропозиції з чемпіонату Туреччини, а азербайджанська ліга його не цікавить.

15 січня контракт з азербайджанської "Габалою" підписав колишній воротар "Чорноморця" Дмитро Безотосний. Трохи пізніше до нього приєднався нападник Руслан ФомінТаким чином, двоє одеситів приєдналися до свого колишнього партнера по "Чорноморцю" Олексія Гая і головного тренера Романа Григорчука.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі