Ахметов хоче викупити "Арену Львів" з держвласності - ЗМІ

Поділитися
Ахметов хоче викупити "Арену Львів" з держвласності - ЗМІ "Шахтар" уже провів декілька матчів на "Арені Львів"
Президент "Шахтаря", який в нинішньому сезоні низку домашніх матчів проводить у Львові, має намір викупити місцеву сучасну арену. Спортивний об'єкт до певного моменту рідко використовувався за призначенням.

Власник "Шахтаря" бізнесмен Рінат Ахметов хоче викупити "Арену Львів" з держвласності.

Про такий варіант розвитку подій для донецького "Шахтаря" повідомляють львівські ЗМІ. Чемпіон України з-за важкої ситуації в Донбасі може повністю перебазуватися до Львова.

Повідомляється, що керівництво клубу підписало орендну угоду зі стадіоном "Арена Львів" на найближчі три сезони, однак президент донецького клубу Рінат Ахметов розглядає можливість придбання всіх прав на стадіон, повідомляє газета "Спортивка".



В цей же час футболісти "Шахтаря" вже шукають собі у Львові квартири, а клуб знаходиться у стадії пошуків тренувальної бази, де могла б займатися команда. Однак, попереднє промацування грунту, на даний момент, результату не дало. Додамо, що на сьогоднішній день донеччани всім складом живуть у Києві в декількох готелях. Тренування "гірники" проводять на одній із заміських спортивних баз "Святошино", яка розміщена в західному напрямку від Києва.

Слід зазначити, що "Арена Львів" була зведена в 2011 році і перебуває у державній власності.

Раніше повідомлялося, що головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу був незадоволений поведінкою київських уболівальників під час матчів команди на Кубок України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі