Агенти не брали участі у переговорах щодо трансферу Ярмоленка - Суркіс

Поділитися
Агенти не брали участі у переговорах щодо трансферу Ярмоленка - Суркіс Суркіс назвав трансфер Ярмоленка "тихої угодою" © Dynamo.kiev.ua
Президент киян розповів, як проходив продаж капітана команди.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів, у якому форматі проходили переговори з дортмундською "Боруссією" по трансферу Андрія Ярмоленка.

"Великі угоди люблять тишу. Ажіотаж нашому контакту з колегою з "Боруссії" міг тільки перешкодити. Повторюся: агентів ми в наші переговори не підключали зовсім. Пропозиція щодо Ярмоленка надійшла безпосередньо в "Динамо", деталі обговорювалися з президентом дортмундського клубу віч-на-віч. Звичайно ж, не обійшлося без суперечок, але ми швидко про все домовилися", - сказав Суркіс.

"Разом з тим наголошую, що в Дортмунді інтерес до Андрія з'явився не сьогодні: за ним стежили не один рік. А то обставина, що наші переговори велися безпосередньо з президентом "Боруссії", а не через агентів, говорить про серйозність намірів клубу, за який ми тепер всі разом будемо вболівати".

Ярмоленко провів за "Динамо" 339 матчів, в яких забив 137 голів, в тому числі і 99 в УПЛ. За збірну України хавбек зіграв 69 матчів і забив 29 голів. За даними ЗМІ, "Боруссія" заплатила за лідера збірної України 25 мільйонів євро.

Раніше повідомлялося, що "Динамо" може замінити Ярмоленка футболістом "Олімпіка".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі