Агент Селезньова заявив, що переговори з "Кубанню" ще ведуться

Поділитися
Агент Селезньова заявив, що переговори з "Кубанню" ще ведуться Селезньова не бентежить переїзд у Росію © footboom.com
Доля українського форварда остаточно проясниться в найближчі дні.

Євген Селезньов близький до переходу в "Кубань", але переговори щодо можливого трансферу ще ведуться. Про це розповів агент футболіста Вадим Шаблій.

"Селезньов дійсно близький до "Кубані", але на даний момент все ще знаходиться на стадії переговорів. Все буде остаточно ясно в найближчі дні. Також на даний момент ми домовляємося з футбольним клубом "Дніпро". Особливих складнощів у переговорах немає. Ми ведемо діалог, обговорюємо всі умови", - розповів Шаблій в інтерв'ю Football.ua.

"Навіщо це Селезньову? У нього закінчується контракт з "Дніпром" через чотири місяці. Йому треба приймати рішення. Він повинен страхувати себе контрактом. По-друге, є фактор чемпіонату. Думаю, в Росії він добре себе проявить. Селезньов розмовляв з головним тренером "Кубані". Ташуев зацікавлений у ньому", - зазначив агент.

Також Шаблій розповів, що Селезньова не бентежить переїзд у Росію: "Якщо б бентежив, значить, ми не вели б переговорів. Насамперед він - футболіст, і тільки потім вже якась політика у нього, правильно? Він розуміє, що він - гравець національної збірної України, і він хоче грати за збірну, зіграти в її складі на чемпіонаті Європи. Але я ж кажу - обставини ось такі, як є".

Нагадаємо, Селезньов у поточному сезоні зіграв 23 матчі і забив 13 голів у всіх турнірах. Форвард збірної України після повернення з "Шахтаря" виступав за "Дніпро" з 2012 року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі