Блохін обіцяє коли-небудь перемогти

Поділитися
© portnov.com.ua
Після третьої поспіль поразки в домашньому товариському матчі в таборі збірної України панує зневіра. Ніколи горювати лише Олегу Блохіну.

У п'ятницю, 2 вересня, збірна України провела черговий товариський матч у рамках підготовки до фінальної стадії Євро-2012. У Харкові команда О. Блохіна програла збірній Уругваю - 2:3.

«Гра покращилася, результат - той же, - поскаржився наставник українців після фінального свистка. - Якби мені сказали, що ми цей матч програємо, я б не повірив. Але в футболі все просто: не забиваєш ти - забивають тобі. Такі моменти, які в нас були, треба реалізовувати. А в наші ворота було три удари - три голи. Якось дивно».

На думку О. Блохіна, якщо порівнювати з матчами проти Франції (1:4) і Швеції (0:1), на полі стадіону «Металіст» синьо-жовті видали гарну гру. «Мені особисто зустріч сподобалася. А результат, напевно, прийде трохи пізніше», - висловив надію наставник збірної України.

Також О. Блохін зазначив помилку Олександра Шовковського, який пропустив зовсім необов'язковий перший гол, і невдалі заміни своєї команди в особі Максима Калініченка та Євгена Селезньова. «Коли стомилися Марко Девіч та Євген Коноплянка, ми вирішили підсилити гру, але не змогли цього зробити. І тут вже буде серйозна розмова. Це цілковите неподобство! Такого пробачати не можна», - підкреслив він.

До позитивних сторін гри в Харкові головний тренер господарів відніс дебют правого захисника «Іллічівця» Богдана Бутка: «Він, по-моєму, був більш спокійний, ніж я. Навіть дивно. У 20 років вийти в першому матчі проти такої команди - я вважаю, що Бутко на рівні зіграв. На таких хлопців і будемо робити ставку - людина використовує свій шанс. Ми ризикували, але таке рішення себе виправдало».

Сподобалася гра і тренеру гостей Оскару Табарес. «Матч був дуже важкий.Українці почали дуже добре, а ми десь злякалися, наробили багато помилок. Але потім наші хлопці взяли себе в руки, показавши, що вони справжні професіонали. Нам вдалося вирішити наші проблеми, а після перерви і змінити тактику», - резюмував він.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі