60 людей постраждало через безлади під час матчу Барселона – Реал

Поділитися
60 людей постраждало через безлади під час матчу Барселона – Реал Протести на підтримку сепарації Каталонії відбулися біля футбольної арени
Біля стадіону Камп Ноу мирний мітинг переріс у бійку.

Вчора, 18 грудня, в Барселоні відбулося Ель Класіко. Проте, головні події того дня відбувалися за межами поля. Поєдинок був перенесений з 26 жовтня на 18 грудня через прохання поліції, яка не змогла гарантувати безпеку для команд через масові демонстрації на підтримку незалежності Каталонії.

Мітинги продовжувалися і вчора. Під час масових безладів постраждало 60 людей, тринадцятеро було госпіталізовано, двоє з них з переломамами кісток. Також дев'ятеро мітингувальників було заарештовано. Поліція застосовувала резинові кулі проти правопорушників. Протестувальники нападали на співробітників поліції та на їхні транспортні засоби, палили сміттєві баки та ламали металеві огорожі.

Нагадаємо, що вчора матч між Барселоною і Реалом завершився нульовою нічиєю. Після цього поєдинку іспанські гранди продовжують двовладно очолювати таблицю Ла Ліги з 36-ма очками в активі.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі