6-й тур чемпіонату Прем'єр-ліги став найрезультативнішим у сезоні

Поділитися
6-й тур чемпіонату Прем'єр-ліги став найрезультативнішим у сезоні Олександр Гладкий зумів забити у ворота "Чорноморця"
Футболісти після двотижневої перерви проявили підвищену результативність у матчах українського чемпіонату, забивши в цілому 27 голів.

6-й тур чемпіонату Прем'єр-ліги, який відбувся 13-14 вересня, став найрезультативнішим у сезоні-2014/15.

У семи поєдинках ігрового дня футболісти забили в цілому 27 голів - в середньому по 3,85 за поєдинок. Раніше показники коливалися в межах 1,28 - 2,71 голи. Найменше засмучували воротарів гравці в 3-му турі - 9 разів.

Нагадаємо, в 6-му турі були зафикисрованы наступні результати: "Олімпік" - Металург Д - 3:2, "Металіст" - "Дніпро" - 2:5, "Зоря" - "Динамо" - 2:2, "Чорноморець" - "Шахтар" - 0:2, "Волинь" - "Металург" З - 3:0, "Іллічівець" - "Говерла" - 2:2, "Ворскла" - "Карпати" - 2:0.

Як бачимо, лише в двох випадках одна з команд пішла з поля без забитих м'ячів. Також примітно і те, що донецький "Олімпік", раніше не забивав більше одного м'яча за гру, відразу три рази розписався у воротах земляків з "Металурга".

У принциповому матчі з "Металістом" перший хет-трик у кар'єрі оформив бразильський хавбек дніпрян Бруну Гама, Євген Коноплянка забив одразу ж після одужання і більш ніж місячної перерви, а його тезка Селезньов перервав свою безгольову серію. Поки не може похвалитися результативністю Роман Зозуля, проте напевно з одужанням Коноплянки він знову відчує впевненість у своїх силах.

У 6-му турі по разу відзначилися і кращі бомбардири першості - "гірник" Олександр Гладкий і динамівець Артем Кравець. Тепер на їхньому рахунку по 5 влучних ударів у 6 поєдинках. Причому Кравець вийшов на поле лише на 80-й хвилині, але на 10 з гаком хвилин встиг засмутити воротаря "Зорі", молодого і перспективного Микиту Шевченка. Те ж, але трохи раніше проробив і польський легіонер киян Лукаш Теодорчик - поляк відкрив рахунок голам в українській Прем'єр-лізі.

Повністю список бомбардирів чемпіонату виглядає наступним чином:

Олександр Гладкий ("Шахтар"), Артем Кравець ("Динамо") - 5. Бруну Гама ("Дніпро") - 4. Євген Шахов ("Дніпро"), Шав'єр ("Металіст"), Олексій Гай ("Чорноморець"), Артем Громов ("Ворскла"), Андрій Ярмоленко ("Динамо"), Джордже Лазіч ("Металург" Д) - 3.

Нагадаємо, що наступний тур розпочнеться 20 вересня, коли зіграють "Металург" Д - "Іллічівець" "Металург" З - "Ворскла". Завтра відбудуться матчі "Шахтар" - "Зоря", "Карпати" - "Металіст", "Говерла" - "Чорноморець". Завершиться тур 22-го числа іграми "Динамо" - "Волинь" та "Дніпро" - "Олімпік".

Раніше повідомлялося, що 17 вересня в Лізі Чемпіонів перший поєдинок проведе донецький "Шахтар", який на виїзді в іспанському Більбао зіграє з місцевим "Атлетіком". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі