Янукович поставив Хорошковського на чолі штабу із захисту Євро-2012

Поділитися
© chesnok.org.ua
Президент України Віктор Янукович підписав Указ «Питання Штабу забезпечення міжнародної взаємодії і координації заходів безпеки з підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу».

Згідно з Указом, основним завданням штабу є «забезпечення міжнародної взаємодії у сфері боротьби з тероризмом».

Штаб взаємодіє з органами виконавчої влади, правоохоронними органами, об'єднаннями громадян, установами та організаціями, в тому числі міжнародними, спеціальними службами та правоохоронними органами іноземних держав, які є відповідальними за безпеку при проведенні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Згідно з Указом, штаб має право «одержувати від держорганів, підприємств, установ, об'єднань громадян інформацію, матеріали і документи, необхідні для виконання покладених на нього завдань», а також координувати їхню роботу.

Керівником штабу призначено голову СБУ Валерія Хорошковського, заступником - заступника керівника Антитерористичного центру при СБУ Володимира Оратівського .

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі