СИРНИЙ ПРИЙОМ У ОФІСІ - Соціум - dt.ua

СИРНИЙ ПРИЙОМ У ОФІСІ

22 вересня, 2000, 00:00 Роздрукувати Випуск №37, 22 вересня-29 вересня

Якщо сир — це творожок із вищою освітою, то сирний прийом у офісі — оригінальний засіб зробити зустріч з діловими партнерами більш невимушеною, а заодно показати, на що здатен чоловік...

Якщо сир — це творожок із вищою освітою, то сирний прийом у офісі — оригінальний засіб зробити зустріч з діловими партнерами більш невимушеною, а заодно показати, на що здатен чоловік.

Вам доведеться розщедритися на сир, вино, а за бажанням, і на пиво. Складаючи меню, необхідно пам’ятати, що дві сили, дві потужності можуть взаємно розкрити чи знищити одна одну. Йдеться про міцні вина й сири з яскраво вираженим смаком. Це речі несумісні. Знайти ж взаємо- збагачуюче поєднання за всіма канонами вишуканого мистецтва поглинання їжі нам, живучи в реальному світі з безліччю проблем, зокрема побутового порядку, майже неможливо. Тому давайте не мучити себе пошуками сиру й вина з однієї місцевості (таке правило дійсно є) чи, скажімо, насичуванням вельми пікантного сиру стілтон міцним портвейном, хересом, мадерою. Адже ви не знавець кількох тисяч марок вин і понад 700 видів сирів. У вас інше завдання, простіше, але від цього не менше актуальне — зламавши стереотипи обридлих фуршетів, запропонувати навзамін незвичне чоловіче рішення оформлення прийому, яке, безумовно, вплине й на «якість» спілкування з колегами та партнерами.

Ми повідомляємо тільки дійсно важливі новини. Долучайся до Telegram-каналу DT.UA
Помітили помилку?
Будь ласка, позначте її мишкою і натисніть Ctrl+Enter
Додати коментар
Залишилось символів: 2000
Авторизуйтеся, щоб мати можливість коментувати матеріали
Усього коментарів: 0
Випуск №31, 24 серпня-30 серпня Архів номерів | Зміст номеру < >
Вам також буде цікаво