Мін'юст затвердив правила вступної кампанії-2012

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Міністерство юстиції України затвердило правила вступу абітурієнтів до вищих навчальних закладів. Про це повідомив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

Зокрема, у 2012 році у зв'язку з проведенням в Україні матчів фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу вступна кампанія буде скорочена на один день, і вона буде тривати з 2 по 31 липня.

Окрім того, умовами вступу передбачається, що абітурієнти зможуть подавати до ВНЗ атестати усіх років, творчі конкурси будуть проводитися з 10 по 31 липня.

До 11 серпня буде зараховано студентів, які навчатимуться за державні кошти, а до 25 серпня - студентів, які навчатимуться за контрактом.

За словами міністра, буде збережено мінімальний прохідний бар'єр на рівні 124 балів, але з профільних предметів він має бути не нижчим за 140 балів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі