«Справа міліцейських перевертнів» виходить на фінішну пряму

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
У Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ у вівторок, 11 жовтня, розпочнуться дебати - завершальна стадія розгляду «справи міліцейських перевертнів».

За інформацією ZN.UA, незважаючи на те, що обвинуваченим інкримінують 13 убивств, про довічні вироки мова не йде.

Нагадаємо, що у столиці та її передмісті діяла банда, до складу якої входили співробітники міліції, які займалися викраденням з наступною вимогою викупу. Незалежно від результату вимагання жертву вбивали. Розкрили дії бандитів у погонах їхні ж колеги - співробітники органів внутрішніх справ. Справу довели до суду, що на теперішній час велика рідкість. Безпрецедентна за своєю суттю, суспільною значущістю кримінальна справа перебувала під особистим контролем міністрів внутрішніх справ і двох останніх президентів України.

Як повідомляло ZN.UA, у квітні 2011 року було винесено вирок у кримінальній справі №49-1205, так званій «малій справі міліцейських перевертнів» (має кілька епізодів діяльності тієї ж банди). Основна «справа перевертнів» вже шостий рік перебуває в суді.

«Справа перевертнів» з самого початку була пов'язана вражаючою кількістю збігів з іншою гучною справою - про вбивство Георгія Гонгадзе.

«Справа міліцейських перевертнів» фактично
ґрунтується на свідченнях Юрія Нестерова, який сидить у сусідній камері з генералом Олексієм Пукачем.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі