Роскосмос: «Фобос-Грунт» впаде сьогодні ввечері - Наука - dt.ua

Роскосмос: «Фобос-Грунт» впаде сьогодні ввечері

15 січня, 2012, 11:20 Роздрукувати

Прогнозоване вікно падіння залишків космічного апарату "Фобос-Грунт" на Землю визначається часовим інтервалом з 20:41 мск (18:41 за Києвом) 15 січня до 1:05 мск 16 січня (23:05 за Києвом), повідомляє прес-служба Роскосмосу .

© roscosmos.ru

Можлива зона падіння в «смузі» від 51,4 ​​градуса північної широти до 51,4 градуса південної широти наведена на схемі.



Як повідомлялося, автоматична міжпланетна станція «Фобос-Грунт», перша за 15 років російська АМС, призначена для доставки зразків грунту з супутника Марса, після запуску в ніч на 9 листопада не змогла вийти на траєкторію перельоту до Марса і знаходиться на опорній навколоземній орбіті.

Ми повідомляємо тільки дійсно важливі новини. Долучайся до Telegram-каналу DT.UA
Помітили помилку?
Будь ласка, позначте її мишкою і натисніть Ctrl+Enter
Додати коментар
Залишилось символів: 2000
Авторизуйтеся, щоб мати можливість коментувати матеріали
Усього коментарів: 0
Випуск №48, 14 грудня-20 грудня Архів номерів | Зміст номеру < >