Януковичу сподобався 2011

Поділитися
Президент України Віктор Янукович переконаний, що 2011 рік для України був загалом успішним.

Про це він заявив у виступі на традиційній зустрічі з керівниками дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

«Рік, що минає, був роком напруженим, роком складних, болючих, однак необхідних рішень. Але нам вдалося досягти конкретних результатів на важливих для країни напрямах. Тому можу з усією відповідальністю констатувати, що, незважаючи на всі виклики, 2011 рік для нашої держави був у цілому успішним», - сказав В.Янукович.

За його словами, були продовжені комплексні реформи в різних сферах. Зокрема, він повідомив про закон про доступ до публічної інформації, який дозволяє громадськості більш ефективно контролювати владу, закон про парламентські вибори, який дозволить, на його думку, провести вибори демократично.

Також В.Янукович розповів про кроки в економічній сфері, про реформу в податковій сфері. За його словами, реформи дозволили країні демонструвати стабільне зростання.

Він запевнив, що політика реформ буде продовжуватися, оскільки це єдиний шлях вивести Україну до передових країн Європи.

Як сказав В.Янукович, 2011 рік був насиченим і на зовнішньополітичні події. Так, за його словами, вдалося стабілізувати відносини зі стратегічним партнером - Росією, але домінантним для України залишилося європейський напрям.

Нагадаємо, що головними подіями року за запитами українців в Google стали: суд над екс-прем'єром Юлією Тимошенко, пенсійна реформа і речівка динамівських ультрас «Спасибі жителям Донбасу ...».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі