Взаємодія: і на кордоні, і в Євро-2012

Поділитися
Україна і Польща підписали міжурядову угоду про правила місцевого прикордонного співробітництва і співробітництво в організації та проведенні чемпіонату Європи з футболу 2012 року...

Україна і Польща підписали міжурядову угоду про правила місцевого прикордонного співробітництва і співробітництво в організації та проведенні чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Як передає кореспондент агентства «Інтерфакс-Україна», за підсумками переговорів урядових делегацій двох країн на чолі з пре­м’єр-міністрами України і Польщі у п’ятницю в Києві підписано між­урядову угоду про правила місцевого прикордонного руху, а також міжурядову угоду про організацію та проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Крім того, сторони підписали протокол про взаємодію інституціонального забезпечення інтеграції України в Європейський Союз, а також декларацію про створення українсько-польського європейського університету.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі