Україна і Польща підписали Дорожню карту з підготовки до Євро-2012

Поділитися
© adme.ua
Борис Колесніков та міністр спорту і туризму Республіки Польща Адам Герш у четвер, 30 вересня, підписали Дорожню карту з підготовки України та Польщі до Євро-2012.
Борис Колесніков та міністр спорту і туризму Республіки Польща Адам Герш у четвер, 30 вересня, підписали Дорожню карту з підготовки України та Польщі до Євро-2012.Зокрема, Дорожня карта передбачає організацію безперервного і вільного руху між нашими країнами, створення спільних митних і прикордонних переходів, розвиток транспортної інфраструктури обох країн, стадіонів і включає питання безпеки та медичного обслуговування при проведенні Євро-2012. Нагадаємо, раніше Наглядова рада УЄФА прийняла рішення затвердити право на проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року в усіх чотирьох українських містах - Києві, Донецьку, Львові та Харкові. Наступний тест на готовність очікує ці міста у вересні 2010 року: тоді Україна повинна остаточно «вписатися» у графіки реалізації всіх проектів. Також раніше повідомлялося, що за словами директора Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, в УЄФА констатували, що на сьогодні інфраструктура Україні є недостатньою для задоволення потреб Євро-2012. Лубківський зазначає, що в УЄФА дуже стурбовані затримками у підготовці інфраструктури у 2009 р. і на початку 2010 р., і додає, що «критично важливо протягом найближчого часу продемонструвати значний прогрес, який буде полягати, перш за все, у надолуженні відставання від графіків» У свою чергу віце-прем'єр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков розраховує на досягнення значного прогресу у підготовці проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року у серпні-вересні.

За матеріалами ІМК

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі