У квітні Польща й Україна підпишуть договір про Євро-2012

Поділитися
Польща і Україна збираються у квітні підписати договір, котрий окреслить хід підготовки до футбольного чемпіонату Євро-2012, заявив в інтерв’ю «ДТ» міністр спорту і туризму Польщі Мирослав Джевецький.

Польща і Україна збираються у квітні підписати договір, котрий окреслить хід підготовки до футбольного чемпіонату Євро-2012, заявив в інтерв’ю «ДТ» міністр спорту і туризму Польщі Мирослав Джевецький.

Договір, за словами міністра, стосується всіх найважливіших питань, котрі стосуються Євро-2012. «Але насамперед мова йтиме про спільну українсько-польську програму безпеки», — уточнив Мирослав Джевецький.

Крім того, договір регулюватиме підготовку в сферах медичного забезпечення, дотримання прав інтелектуальної власності, а також питання, котрі стосуються транспорту.

Договір також визначить осіб, відповідальних за міждержавну координацію підготовки до чемпіонату. «У цьому договорі має бути зазначено, що відповідатиме за координацію з польського боку директор компанії PL-2012 Мартін Херра, а з українського — пан Червоненко», — повідомив Джевецький.

Міністр спорту і туризму Польщі особливо відзначив необхідність координації дій двох країн в процесі підготовки до чемпіонату. «не можна допустити, що одна з країн щось устигає робити у встановлені терміни, а інша — ні. Цього не повинно бути», — підкреслив він.

Раніше підписання подібного договору планувалося в кінці лютого, але через технічні причини дата підписання була перенесена.

«Я запропонував послу України в Польщі пану Мосику, щоб це сталося 18 квітня 2008-го, коли виповниться рік із дня надання Польщі й Україні права на проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу», — повідомив Мирослав Джевецький.

Детальніше читайте в інтерв’ю Андрія Капустіна з Мирославом Джевецьким і Марціном Херрою у свіжому номері «ДТ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі