Тимошенко продовжать судити завтра о 10:00

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Печерський райсуд Києва переніс розгляд кримінальної справи проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо газових контрактів на 28 липня.

Таке рішення суд прийняв на засіданні після заяви Ю. Тимошенко про те, що його продовження неможливе в зв'язку з завершенням робочого дня.

Усього в ході судового засідання в середу, 27 липня, суд встиг допитати п'ять свідків, серед яких колишній міністр промислової політики Володимир Новицький, колишній міністр палива і енергетики Юрій Продан, а також представники "Нафтогазу", Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

При цьому суд не встиг допитати ще двох запрошених до суду свідків.

Чергове засідання розпочнеться о 10:00.

На сьогоднішньому засіданні звинувачення просило заарештувати Ю. Тимошенко, в чому суд йому відмовив.

Суддя Родіон Кірєєв не задовольнив клопотання Ю. Тимошенко про повторне притягнення до її захисту Сергія Власенка, раніше відстороненого за порушення порядку в суді.

Він також видалив за порушення дисципліни в суді двох нардепів - нунсівця Олеся Донія та бютівця Василя Деревляного.

Крім того, суд відмовився залучити до справи Тимошенко договір між "Нафтогазом" і "Укртрансгазом" про постачання технічного газу, який був підписаний у грудні 2008 року.

Як повідомлялося, 25 липня, коли суд мав розглядати свідчення Ю. Тимошенко, вона відмовилася їх давати, мотивуючи це тим, що робочий день закінчився. Водночас екс-прем'єр не відмовлялася давати свідчення у справі на цій стадії в принципі. Тим не менше, суд вирішив заслухати Ю. Тимошенко вже після допиту всіх свідків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі