СБУ: Поліклініка та госпіталь СБУ не будуть передані фонду «Україна-3000»

Поділитися
Інформація про передачу фонду «Україна-3000» поліклініки та госпіталю Служби безпеки України, розташованих на вулиці Липській, для розміщення там спеціалізованої благодійної лікарні не відповідає дійсності...

Інформація про передачу фонду «Україна-3000» поліклініки та госпіталю Служби безпеки України, розташованих на вулиці Липській, для розміщення там спеціалізованої благодійної лікарні не відповідає дійсності. Про це в коментарі «Дзеркалу тижня» заявила заступник голови СБУ Світлана Нєжнова.

«Інформація, яка поширюється в мережі інтернет з приводу нібито передачі згаданого об’єкта фонду «Україна 3000», не відповідає дійсності. На цей час СБУ готує позовну заяву про спростування недостовірної інформації про нібито розпродаж майна СБУ, яку поширюють окремі народні депутати», — повідомила Нєжнова.

Заступник голови СБУ додала, що поліклініка та госпіталь СБУ, розташовані на вул. Липській, 11, мають статус державного військового майна і використовуються виключно за своїм цільовим призначенням.

«Відчуження або передача іншим установам, організаціям будь-яких об’єктів СБУ не планується. При цьому підкреслюємо, що реалізація об’єктів державної власності без рішення Кабміну або органів місцевого самоврядування неможлива», — підкреслила Світлана Нєжнова.

Докладніше читайте в статті Алли Котляр «Неспокійне «життя» ембріона ДЛМ» у свіжому номері «ДТ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі