ТВЕРЕЗЕ ПИВО «СЛАВУТИЧА» - Економіка - dt.ua

ТВЕРЕЗЕ ПИВО «СЛАВУТИЧА»

18 квітня, 2003, 00:00 Роздрукувати Випуск №15, 18 квітня-25 квітня

Не так і далеко відійшли в минуле часи, коли торгові точки могли запропонувати спраглим любителям бурштинового напою лише два вітчизняних «бренди» — «Жигулівське» і.....

Не так і далеко відійшли в минуле часи, коли торгові точки могли запропонувати спраглим любителям бурштинового напою лише два вітчизняних «бренди» — «Жигулівське» і... несвіже. Зараз же від пивного розмаїття не завжди знаєш, на чому зупинити свій вибір. Ось до чого приводить боротьба за споживача в умовах жорсткої конкуренції, коли виробникові варто лише трохи розслабитися, щоб безнадійно відстати від конкурентів. Пивобезалкогольному комбінату «Славутич» таке не загрожує. Постійне зростання і рух уперед стали головною формулою його існування. Ще одне підтвердження того —представлена підприємством напередодні гарячого пивного сезону чергова новинка: «Славутич Безалкогольне».

Відтепер завдяки «Славутичу» українські любителі популярного напою зможуть насолоджуватися справжнім безалкогольним пивом міжнародного рівня якості. Хочу особливо підкреслити — саме справжнім. Річ у тому, що багато виробників випускають безалкогольне пиво за спрощеною технологією. Одна з них — метод так званого штучного переривання бродіння, коли продукту просто не дають можливості визріти. Внаслідок цього за своїми споживчими характеристиками він лише віддалено нагадує справжнє пиво.

Основною відмінністю пива «Славутич Безалкогольне» від вітчизняних аналогів є те, що воно виробляється за тією ж самою технологією, що й традиційне «градусне» пиво, аж до повного дозрівання і насичення алкоголем. При цьому застосовується класична рецептура з використанням лише натуральної сировини — високоякісного ячмінного солоду, добірного хмелю, найчистішої води. І тільки тоді, коли пиво набуде всіх характерних для цього напою властивостей, відбувається видалення алкоголю до рівня, що не перевищує 0,5% об’ємних. Таким чином, «Славутич Безалкогольне» має всі властиві високоякісному пиву преміум-класу споживчі характеристики — густу стійку піну, благородний світло-солом’яний колір, ідеальну прозорість, чистий солодовий смак і хмелеві пахощі. При цьому за вмістом алкоголю його можна порівняти з кефіром.

Природно, випуск настільки цікавого й водночас складного у виробництві напою потребував значних інвестицій. Підприємство придбало і встановило додаткове обладнання, що й дозволило запропонувати споживачам продукт, цілком і повністю відповідний прийнятим у Європі стандартам якості «пивного безалкогольного янтарю».

Готуючись до випуску новинки, броварники «Славутича» вперше в Україні освоїли унікальну технологію видалення алкоголю з дозрілого пива. Ноу-хау побудоване на принципі зустрічних потоків і застосуванні спеціальних мембран, здатних відокремлювати молекули спирту. Отримане в такий спосіб безалкогольне пиво не зазнає згубного високотемпературного чи хімічного впливу, зберігаючи свій склад, смак, запах і колір, що їх так цінують справжні любителі.

Генеральний директор ВАТ «ПБК «Славутич» Петро Перетятько впевнений, що новинка неодмінно знайде свого споживача. Адже вона увібрала в себе дві важливі речі: традиційно високу якість продукції торгової марки «Славутич» і можливість насолодитися повноцінним пивом навіть у тих випадках, коли, з огляду на певні обставини, людина не може дозволити собі вживання алкоголю.

І останнє. Пиво лише тоді стає брендом, коли в нього є не лише власне обличчя, а й душа. Обличчя створює фірмова пляшка, впізнавана етикетка, приваблива оригінальна реклама. А душа — це філософія продукту, частка душі, вкладена в нього виробником. Так само і пиво торгової марки «Славутич» асоціюється з певним способом життя. Це молодість, стильність, романтика, особлива атмосфера свята, невимушеного спілкування з близькими людьми. Все це відбилося і в новому продукті — «Славутич Безалкогольне», покликаному зробити наше життя ще цікавішим і насиченішим.

Ми повідомляємо тільки дійсно важливі новини. Долучайся до Telegram-каналу DT.UA
Помітили помилку?
Будь ласка, позначте її мишкою і натисніть Ctrl+Enter
Додати коментар
Залишилось символів: 2000
Авторизуйтеся, щоб мати можливість коментувати матеріали
Усього коментарів: 0
Випуск №38, 12 жовтня-18 жовтня Архів номерів | Зміст номеру < >
Вам також буде цікаво