Транспортна інфраструктура України буде затребуваною і після Євро-2012

Поділитися
© uaevro2012.com
Українська транспортна інфраструктура буде затребуваною і після Євро-2012. Про це за підсумками прес-туру українськими містами, що прийматимуть чемпіонат Європи 2012 року з футболу, заявив Віце-прем’єр-міністр України – Міністр інфраструктури Борис Колесніков.

«Сьогодні Україна, на відміну від радянських часів, відкрита для світу. Тому та інфраструктура, яка зараз розбудовується, у першу чергу – авіаційна – буде надзвичайно затребуваною і після Євро-2012», - сказав Віце-прем’єр-міністр України.

За словами Бориса Колеснікова, рівень затребуваності авіаційної складової залежатиме як від інтересу іноземних туристів до нашої держави, так і від купівельної спроможності наших громадян, що користуватимуться внутрішніми рейсами.

«Раніше авіаквиток коштував приблизно 10% від заробітної плати – тоді літати могли всі. Зараз, думаю, потрібно одночасно і знижувати вартість квитка, і працювати над підвищенням зарплат, - сказав Борис Колесніков. - Тоді нам знадобляться термінали в таких містах як Одеса, Сімферополь, Запоріжжя. Також ми готуємо два аеропорти, які працюватимуть виключно з лоу-кост перевізниками – в Луцьку та Луганську».

Що ж до залучення туристів, то, на переконання Віце-прем’єр-міністра України, після проведення Євро-2012 інтерес до нашої держави повинен суттєво зрости, що, в свою чергу, вплине на зростання туристичного потоку. Адже після того, як весь світ побачить Україну під новим кутом зору, наша держава зможе повноцінно претендувати на Олімпіаду-2022.

«Я думаю, що до моменту подачі заявки Україна встигне розвинути свою інфраструктуру ще більше. При цьому найбільш серйозна підготовка почнеться після Євро-2012: ми повинні побудувати 40-45% затребуваної туристичної інфраструктури», - сказав Борис Колесніков.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі