Мінфін обіцяє на третину зменшити "дірку" в держбюджеті-2011

Поділитися
Дефіцит державного бюджету України в 2011 році скоротиться на 37% у порівнянні із запланованим на 2010 рік показником - до 34 млрд грн.
Дефіцит державного бюджету України в 2011 році скоротиться на 37% у порівнянні із запланованим на 2010 рік показником - до 34 млрд грн.Про це під час виступу в Верховній Раді у п'ятницю, 19 листопада, повідомив Міністр фінансів України Федір Ярошенко. "Сьогодні маємо затверджений на 2010 рік дефіцит 54 млрд грн і ми його виконаємо. На наступний рік ми закладаємо 34 млрд грн дефіцит сектору державного управління", - сказав пан Ярошенко. Міністр також повідомив, що проект держбюджету-2011 готується на реалістичному макроекономічному прогнозі: відповідні розрахунки вже узгоджені з експертами міжнародних фінансових організацій і враховують всі наявні економічні тенденції. "У нас є абсолютно збалансований макроекономічний прогноз", - підкреслив Федір Ярошенко. Голова Мінфіну також підкреслив, що уряд усвідомлює необхідність скорочення держборгу. Нагадаємо, Федір Ярошенко пообіцяв оперативно підготувати проект держбюджету на 2011 рік, який має влаштувати переважну більшість парламентаріїв.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі