Бородянська райрада зриває будівництво об’єктів для Євро-2012?

Поділитися
ТОВ «Корсандо», яке займається будівництвом об’єктів для Євро-2012 в селі Дружня на Київщині, звину...

ТОВ «Корсандо», яке займається будівництвом об’єктів для Євро-2012 в селі Дружня на Київщині, звинувачує Бородянську районну раду в затягуванні прийняття необхідних рішень щодо землеустрою, що загрожує зривом графіку будівництва спортивних та інфраструктурних об’єктів.

«Нова вимога, яка була висунута керівництвом райради і стала формальною причиною чергового перенесення розгляду проекту землеустрою, — інвестиційні договори, що їх наша група компаній повинна укласти із селищною радою. Це абсурд, тому що договори про співпрацю укладено два роки тому, і вони вже працюють, — заявив керівник групи компаній «Корсандо» Сергій Дудка.

При тому бізнесмен, компанія якого збиралась будувати на території Дружнянської сільради готельний комплекс на 450 номерів та сучасний спортивно-тренувальний центр із тренувальним футбольним полем стандарту ФІФА, стверджує, що компанія вже почала здійснювати реальні інвестиції у благоустрій села Дружня.

«За інвестиційні кошти повністю переобладнано фельдшерський пункт, а це близько 400 тис. грн. За кошти ТОВ «Корсандо» (близько 200 тис. грн.) проведено реконструкцію водомереж села, ліквідовано стихійні сміттєзвалища», — повідомив Дудка.

Бізнесмен також наголосив на неприпустимості подальшого затягування із прийняттям необхідних нормативних документів.

«Ми вже звернулися до прем’єр-міністра України з листом-проханням втрутитися в ситуацію. Якщо це не допоможе, я буду змушений поінформувати про виниклі бюрократичні перешкоди наших закордонних партнерів. А серед них Європейський банк реконструкції та розвитку, Світовий банк, інші авторитетні фінансові установи Європи і України», — підкреслив Дудка.

Детальніше читайте у статті Артура Федорчука «Два мільярди доларів чекають на рішення» у свіжому номері «ДТ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі