У четвер відбудеться переголосування за фіналістів відбору "Євробачення-2011"

Поділитися
У четвер, 3 березня, на Першому національному телеканалі відбудеться переголосування за фіналістів національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення". Про це повідомила прес-служба телеканалу.

«Після проведення фіналу національного відбору громадськість неоднозначно сприйняла підсумкові результати. Надходить безліч звернень глядачів, в яких ставляться під сумнів результати фіналу національного відбору», – наголошується в заяві НТКУ.
Водночас, в телекомпанії заявляють, що Перший національний «чесно і прозоро провів фінал національного відбору на конкурс "Євробачення "».
На думку представників телеканалу, в національному відборі вже визначилися три лідера, "які мають підтримку і любов глядачів": Міка Ньютон, Злата Огневич і Джамала.
Щоб зняти "непотрібний ажіотаж", в Національній телекомпанії запропонували цим трьом учасникам виступити в четвер, 3 березня, з 21:30 до 23:00 у прямому ефірі Першого національного. "Під час проведення ефіру буде відкрита лінія для SMS-голосування. Причому, враховуватиметься лише один голос з одного телефонного номера. Номер телефону, на який прийматимуться SMS на підтримку виконавців, буде оприлюднений з моменту початку трансляції", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляється, завтра, 1 березня, об 11:00 відбудеться брифінг генерального директора Національної телекомпанії України Єгора Бенкендорфа з приводу відбіркового конкурсу "Євробачення-2011".
Комісія Герман
Раніше сьогодні заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявила, що планує створити комісію для перевірки відбору кандидатури від України на Євробачення.
Чиновниця зазначила, що вона буде ініціювати створення спеціальної комісії, яка перевірить процес підготовки і сам хід фінального відбору кандидатури від України на Євробачення. За її словами, в таку комісію повинні будуть увійти і представники прокуратури.
"У багатьох людей, які пишуть і дзвонять до Адміністрації Президента, і у мене особисто як члена журі цього конкурсу, залишився дуже неприємний і гіркий осад від всього, що відбувалося там, я думаю, що правильно буде ще раз все перевірити", - підкреслила заступник голови АП.
"Я думаю, що цього року варто прислухатися до тих десяток тисяч людей, які за ці два дні дзвонили і висловлювали своє невдоволення тим, як пройшов цей конкурс", - зазначила вона.
Відповідаючи на запитання, у чому полягають її сумніви щодо результатів конкурсу, Герман повідомила, що вона не хотіла б їх оприлюднити раніше висновків комісії.
Нагадаємо, на конкурсі з відбору кандидатури від України на Євробачення перемогла Міка Ньютон.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі