Стали відомі переможці Книжкової премії Рунету-2011

Поділитися
Відбулося нагородження переможців Книжкової премії Рунету. Всього було нагороджено 12 авторів у чотирьох номінаціях: художня література, бізнес-книга, нон-фікшн і дитяча література.

Конкурс «Книжкова премія Рунету» було організовано з метою виявити найкращі книги року на думку користувачів російськомовного сегменту всесвітньої мережі. Переможців було обрано з шорт-ліста, до якого увійшли видання, що вийшли у період з червня 2010 по травень 2011 року, шляхом голосування користувачів у соціальних мережах (у категорії «Вибір користувачів Рунету») і спеціальним журі (категорія «Вибір експертної ради премії» ), пишуть znaki.

Кращими художніми творами за останній рік стали «Голодні ігри» Сьюзен Коллінз на думку користувачів мережі і «Мерилін Монро. Життя, розказане нею самою» на думку експертів. В категорії нон-фікшн була відзначена «Національнізація рубля. Шлях до свободи Росії» Миколи Старикова (користувачі Рунету) і «Лев Толстой: Втеча з раю» Павла Басінського (експертна рада). Окрім того, було нагороджено чотирьох авторів «бестселерів онлайн-мегамаркету» - у категорії художньої літератури та нон-фікшн ними стали відповідно Слава Се з книгою «Сантехнік, його кіт, дружина та інші подробиці» і Сталік Ханкішіев, автор книги «Казан, баран і дастрахан».

Підведення підсумків Книжкової премії Рунету-2011 відбулося в рамках Московської міжнародної книжкової виставки-ярмарку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі