Концерт Мадонни на НСК «Олімпійський» може відбутися одразу після Євро-2012

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Концерт американської поп-співачки Мадонни може відбутися на реконструйованому НСК «Олімпійський» у Києві одразу після проведення Чемпіонату Європи з футболу в червні-липні 2012 року.

«Поки що - таке - на рівні розмов і перемовин. Але, як повідомило DT.UA надійне джерело в керівному складі НСК «Олімпійський», концерт Мадон­ни на українському стадіоні (уже після Євро-2012) - не така й фантастика», - пише редактор відділу культури «Дзеркала тижня. Україна» Олег Вергеліс.

Як зазначає автор, одна з чільних вітчизняних промоутерських компаній зараз саме у стадії перемовин із «агентурою» співачки. І, очевидно, саме тепер верстається програма світового туру поп-ікони - на підтримку її нового альбому (платівка за сприяння Вільяма Орбіта планується до виходу навесні).

«Трохи раніше прес-секретар співачки Ліз Розенберг заявила на публікації у ЗМІ про новий тур: мовляв, немає і не буде! Але тут уже сама діва оголосила «набір» у свій балет. І розпочала у Нью-Йорку вербування підходящих танцюристів у прем’єрне шоу. Тож місце зустрічі з Мадон­ною змінити можна - не в Лондоні, а в Києві», - впевнений автор.

Крім того з зірок великого калібру 2012-го у Києві також є надія почути Джо Кокера, Джорджа Майкла.

Детальніше читайте в свіжому номері «Дзеркала тижня. Україна» в матеріалі Олега Вергеліса «Галопом по конотопам».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі