Зниження цін на Suzuki Grand Vitara і Jimny до 20 200 гривень

Поділитися
ДП «АВТО Інтернешнл», офіційний імпортер і дистриб'ютор автомобілів і мототехніки SUZUKI, з 27 серпня зробив все, щоб співгромадяни, які відпочили, змогли гідно влитися в ритм міста і понизив ціни на популярні серед споживачів позашляховики GRAND VITARA і JIMNY 2010/2011 р.

ДП «АВТО Інтернешнл», офіційний імпортер і дистриб'ютор автомобілів і мототехніки SUZUKI, з 27 серпня зробив все, щоб співгромадяни, які відпочили, змогли гідно влитися в ритм міста і понизив ціни на популярні серед споживачів позашляховики GRAND VITARA і JIMNY 2010/2011 р. (докладніше за див. тут - для GRAND VITARA і JIMNY).

Різниця з попередньою ціною складає до 20 200 грн.!

GRAND VITARA і JIMNY вже на складі і готові до знайомства з новими власниками, які хочуть стати незалежними від осіннього бездоріжжя, непередбачуваної зими, а головне - від вітчизняного автодору.

І солідна GRAND VITARA, і компактний JIMNY зобов'язуються також сприяти активному способу життя своїх майбутніх компаньйонів: чи то тихе полювання за грибами, або ж реальне - за дичиною, поїздка на дачу, риболовлю чи просто сімейний пікнік.

Нагадаємо, що SUZUKI GRAND VITARA - позашляховик з унікальними споживчими характеристиками повнопривідного авто. Він володіє системою повного приводу з можливістю блокування міжосьового диференціала і знижуючою передачею. Вільний міжосьовий диференціал забезпечує можливість використання повного приводу на твердому покритті, що в комплексі з електронними допоміжними системами забезпечує безпеку і стабільну поведінку на дорогах. Заблокований диференціал і знижена передача забезпечують прохідність на бездоріжжі.

Окрім того, у Grand Vitara несучий кузов з інтегрованою
лонжеронною рамою, що знижує центр ваги, підвищує керованість і опір кузова до навантажень, збільшує корисний простір в салоні і дозволяє утримати вагу автомобіля в рамках середньостатистичної у даному класі автомобілів.

А JIMNY один із небагатьох нині сучасних моделей рамних позашляховиків, що дозволяє йому перемагати у міжнародних оффроудних змаганнях.

Ці автомобілі створені нами для того, щоб Ви могли не залежати від ситуації, вони надійні, технологічні і економічні.

www.suzuki.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі