ЗМІ: Звільнено голову столичного метрополітену Мірошникова

Поділитися
Виконуючий обов'язки голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов звільнив директора комунального підприємства "Київський метрополітен" Петра Мірошникова, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" проінформоване джерело у п'ятницю.

Виконуючий обов'язки голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов звільнив директора комунального підприємства "Київський метрополітен" Петра Мірошникова, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" проінформоване джерело у п'ятницю.

"Щодо метрополітену - зараз вже призначають виконуючого обов'язки", - сказало джерело.

За словами співрозмовника агентства, Попов також має намір звільнити керівника комунального підприємства "Київпастранс" Миколу Ламбуцького.

Водночас у прес-службі КП "Київський метрополітен" повідомили, що їм поки що невідомо про звільнення Мірошникова. За даними прес-служби, він офіційно перебуває у відпустці до 3 серпня поточного року.

У свою чергу Мірошников спростував інформацію про своє звільнення.

«Мене ніхто не звільняв. Принаймі, я не писав ніякої заяви. А як по-іншому? Потрібні підстави. Якихось міліцейських перевірок, які зараз відбуваються в комунальних підприємствах, зокрема, у "Київпастрансі", у метрополітені немає. У цьому році були планові перевірки КРУ, але результатів, що дають підставу нам турбуватися, вони не дали», - сказав він.

При цьому Мірошников не виключає будь-яких змін у керівництві метро. «У Києві зараз відбувається багато змін, чекати можна всього. Хоча особисто я і не хвилююся за своє крісло. У житті переживав і гірше», - пояснив він.

У четвер Голосіївський суд заарештував заступника гендиректора «Київпастрансу» Володимира Асадчева на 2 місяці. Чиновнику інкримінують злочин за статтею 191 частина 5 КК «розкрадання в особливо великих розмірах».

У міліції кажуть, що він брав участь у корупційній схемі, в якій були задіяні керівні особи мерії. У найближчому майбутньому, як заявив газеті «Сегодня» начальник УБОЗ Києва Олександр Плужник, будуть нові затримання.

28 липня, міліція затримала Людмилу Качурову за підозрою у зловживанні бюджетними коштами на суму 1,5 мільйонів гривень. Під час затримання у Качурової погіршився стан здоров'я.

Раніше повідомлялося, що один із заступників гендиректора Київпастрансу затриманий і знаходиться в СІЗО. У столичній міліції газеті «Сегодня» підтвердили, що інцидент мав місце. «За розкрадання бюджетних коштів, призначених для будівництва швидкісного трамвая, а також за закупівлю комплектуючих полотна за підвищеними цінами порушено кримінальні справи», - сказав нам начальник ЦГЗ київської міліції Володимир Поліщук.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна, Сегодня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі