Яцуба: Керівництво країни повинно мати прямий вплив на столицю

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Центральне керівництво держави повинно мати прямий вплив на управління столицею держави, а всенародне обрання мерів не гарантує якості їхньої діяльності, заявив в інтерв'ю «Дзеркалу тижня» міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба.
Центральне керівництво держави повинно мати прямий вплив на управління столицею держави, а всенародне обрання мерів не гарантує якості їхньої діяльності, заявив в інтерв'ю «Дзеркалу тижня» міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба.Зокрема, на питання про те, як він ставиться до внесення змін до закону про столицю і можливості президента призначити главою КМДА не мера, Яцуба заявив: «Скрізь призначає керівник держави. У Москві призначає, в Лондоні... Столиця — це завжди складна проблема для центральної влади... Інший досвід тільки погіршує ситуацію. Всенародне обрання не гарантує якості». При цьому він висловив думку, що центральному керівництву необхідні інструменти для прямого впливу на управління столицею. «Я вважаю, що центральне керівництво країни повинно мати прямий вплив на столицю. Погляньте, скільки ми зробили за ці чотири місяці. Все стояло тільки тому, що центр і Київ не могли знайти контакту», - впевнений міністр. Щодо діяльності чинного мера Києва, міністр регіонального розвитку і будівництва заявив: «Мер є. Він сидить щодня на роботі. Вам не подобається, що він не керує? А я думав, ви будете вдячні за це президентові». Докладніше читайте в інтерв'ю Інни Ведерникової з Володимиром Яцубою у свіжому номері «ДТ».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі