Янукович вимагає "з нуля" розробити антикорупційне законодавство

Поділитися
Антикорупційне законодавство найближчим часом необхідно розробити "з нуля". Про це заявив Президент України Віктор Янукович у Генеральній прокуратурі України (ГПУ), коли відрекомендовував нового керівника відомства.
Антикорупційне законодавство найближчим часом необхідно розробити "з нуля". Про це заявив Президент України Віктор Янукович у Генеральній прокуратурі України (ГПУ), коли відрекомендовував нового керівника відомства."За вашою (прокуратури) участю ми повинні розробити з нуля наше антикорупційне законодавство. Я сподіваюся, що найближчим часом ми з вами це зробимо... Я хотів би, щоб ви, Віктор Павлович (Пшонка, - ред.) додали активності цьому процесу", - сказав Янукович. Президент вказав на необхідність реорганізації всієї правоохоронної системи і на значну роль у цьому процесі Вищої ради юстиції (ВРЮ) України. Нагадаємо, антикорупційне законодавство має набути чинності з 1 січня 2011 року, при цьому парламент неодноразово «відтягував» цей термін. Нагадаємо також, що цього тижня парламент не підтримав закон, що передбачає декларування чиновниками і членами їхніх сімей своїх витрат.

За матеріалами: РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі