Янукович призначив Умерова головою Бахчисарайської райдержадміністрації

Поділитися
Президент України Віктор Янукович призначив Ільмі Умерова головою Бахчисарайської районної державної адміністрації Автономної Республіки Крим. Текст президентського розпорядження №1032/2010-рп у вівторок, 3 серпня, опубліковано на офіційному сайті голови держави.
Президент України Віктор Янукович призначив Ільмі Умерова головою Бахчисарайської районної державної адміністрації Автономної Республіки Крим. Текст президентського розпорядження №1032/2010-рп у вівторок, 3 серпня, опубліковано на офіційному сайті голови держави.Нагадаємо, як писало «Дзеркало тижня», після президентського указу про відставку Умерова заяви про складання повноважень на знак протесту підписали 99 кримських татар - депутатів місцевих рад Бахчисарайського району. У цьому випадку діяльність чотирьох рад могла бути зупинена, ще у трьох-чотирьох - з'являться проблеми з кворумом, окрім того, до депутатів - кримських татар стали приєднуватися і представники інших національностей. На сьогодні відомо, що такі ж заяви підписали депутат міськради, директор Бахчисарайського історико-культурного заповідника Євген Петров, депутати райради Леонід Целіщев та Ігор Заїка. Голова районної ради Олександр Таряник (Партія регіонів) також заявив, що у разі непризначення Умерова подасть у відставку. Водночас, раніше сьогодні Янукович заявив, що Умеров знову може бути призначений головою Бахчисарайської районної державної адміністрації. Голова держави також привітав Умерова, який відзначає 3 серпня день народження, і сказав: «я з ним сьогодні проведу зустріч - якщо він витримає співбесіду, то може бути знову призначений головою Бахчисарайської районної адміністрації». При цьому він додав, що Умеров був звільнений з посади голови Бахчисарайської районної адміністрації відповідно до українського законодавства, оскільки, за словами голови держави, раніше він «працював у структурах колишньої влади».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі