Янукович побажав Лукашенку перемоги

Поділитися
Президент України Віктор Янукович бажає своєму білоруському колезі Олександру Лукашенку перемоги на майбутніх виборах глави держави.
Президент України Віктор Янукович бажає своєму білоруському колезі Олександру Лукашенку перемоги на майбутніх виборах глави держави.«Хочу побажати вам успіхів на виборах тому, що українці будуть переживати за вас не менше, аніж наші друзі у Білорусі», - сказав він на зустрічі з Лукашенком в середу, 1 грудня, в Астані. При цьому Янукович висловив надію на зустріч з Лукашенком після виборів для обговорення актуальних питань двостороннього співробітництва. За його словами, в України та Білорусі багато сфер для співробітництва, а також спільні інтереси в третіх країнах. «У нас є різні інтереси і в третіх країнах», - сказав Янукович. Голова української держави відзначив заслуги білоруського керівництва в покращенні економічної ситуації в країні. «Нам приємно, що у наших сусідів так розвивається економіка. Я так розумію, що це складові величезної роботи протягом багатьох років», - сказав Янукович. У свою чергу, президент Білорусі зазначив, що якщо після президентських виборів «все буде нормально», - то може відбутися обмін візитами на вищому рівні. Президентські вибори в Білорусі призначені на 19 грудня. Загалом за посаду президента країни будуть боротися 10 кандидатів.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі