Янукович: Питання незадовільного стану ЗСУ не знято з порядку денного

Поділитися
Питання незадовільного стану Збройних сил України (ЗСУ) не знято із порядку денного, заявив президент країни Віктор Янукович.
Питання незадовільного стану Збройних сил України (ЗСУ) не знято із порядку денного, заявив президент країни Віктор Янукович.«Стан справ у Збройних силах, який ми отримали від наших попередників, незадовільний - я м'яко кажу...Я не зняв питання недоліків у наших Збройних силах», - сказав він на засіданні Ради регіонів у Бучі Київської області у четвер, 9 вересня. Янукович попередив присутнього на засіданні начальника Генерального штабу - головнокомандувача ЗСУ Григорія Педченка про спільну з головою Міністерства оборони Михайлом Єжелем персональну відповідальність за ситуацію в армії. За словами президента, питання про стан справ у Збройних силах буде розглянуто найближчим часом. Звертаючись до голів держадміністрацій, Янукович попросив їх тісно взаємодіяти з розташованими у їхьому регіоні військовими частинами. «Шановні колеги, разом з молоддю, школярами обов'язково треба відвідувати військові частини. І навпаки - на свята, щоб у нас грали військові оркестри. Там, де вони не мають інструментів, ваше завдання - придбати інструменти», - підкреслив голова держави. Президент звернувся до Єжеля з проханням залучати чиновників усіх рівнів до участі у військових навчаннях. «Михайло Броніславович, запропонуйте можливість прийняття участі в різних навчаннях чиновникам усіх рівнів на місцях і в центрі - щоб вони мали можливість одягнути чоботи, як вони можуть онучами користуватися, які є у наших військах», - сказав він. Нагадаємо, із середини липня РНБО розглядала питання відставки Єжеля. Однак міністру вдалося уникнути звільнення. Пізніше з'явилася інформація, що у вересні нинішній голова відомства таки буде відправлений у відставку.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі