Янукович доручив з'ясувати причини смерті дітей у ніжинському інтернаті

Поділитися
Президент України Віктор Янукович доручив правоохоронним органам і Міністерству охорони здоров'я вивчити причини смерті п'ятьох дітей в інтернаті міста Ніжин (Чернігівська область) та вжити всіх необхідних заходів для забезпечення безпеки дітей, які знаходяться в закладі.
Президент України Віктор Янукович доручив правоохоронним органам і Міністерству охорони здоров'я вивчити причини смерті п'ятьох дітей в інтернаті міста Ніжин (Чернігівська область) та вжити всіх необхідних заходів для забезпечення безпеки дітей, які знаходяться в закладі. Про це в четвер, 12 серпня, повідомила заступник голови адміністрації президента Ганна Герман. «Президент дуже стурбований смертю дітей в інтернаті. Віктор Янукович доручив негайно з'ясувати причини, і зробити все для того, щоб не допустити надалі повторення подібного», - підкреслила вона. Як повідомлялося у Ніжині в інтернаті для дітей з ураженням центральної нервової системи померли п'ять вихованців віком від 10 до 19 років, ще чотири дитини перебувають в реанімації у важкому стані. За попередніми висновками лікарів, у дітей вірусна інфекція з екзантемою (висипом), диференційована з герпетичною. Інформація про НП в інтернаті надійшла до МОЗ 11 серпня в 18.00. Відразу після цього повідомлення за дорученням міністра охорони здоров'я Зиновія Митника на місце виїхала його заступник Раїса Мостовенко разом з головним позаштатним анестезіологом Володимиром Жовніром для оцінки ситуації та надання необхідної допомоги. Проводиться розслідування, створена робоча група у складі представників Міністерства охорони здоров'я та представників Мінпраці та соцполітики.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі