Янукович через добу після ухваленого рішення повернувся з Криму до Києва

Поділитися
Президент України Віктор Янукович у п'ятницю, 6 серпня, повернувся до Києва із Криму, де проводив свою відпустку. «Літак президента щойно приземлився в аеропорту «Бориспіль», - повідомило агентству «Інтерфакс-Україна» проінформоване джерело.
Президент України Віктор Янукович у п'ятницю, 6 серпня, повернувся до Києва із Криму, де проводив свою відпустку. «Літак президента щойно приземлився в аеропорту «Бориспіль», - повідомило агентству «Інтерфакс-Україна» проінформоване джерело. За словами співрозмовника агентства, сьогодні президент планує провести у Києві низку зустрічей. Як повідомлялося, голова держави прийняв рішення перервати відпустку і відлетіти до Києва для того, щоб контролювати ситуацію у зв'язку із загрозою можливих виникнень пожеж у четвер, 5 серпня. «Тому я їду до Києва і буду цілодобово моніторити ситуацію і буду стежити, як ви будете на місцях виконувати це рішення», - сказав він вчора на засіданні Ради з національної безпеки і оборони в державній резиденції «Зоря» біля селища Форос (Крим), звертаючись до членів РНБО, міністрів і голів облгосадмінітсрацій, які також відкликаються з відпустки. Янукович додав, що з відпусток повинні бути відкликані і голови райдержадміністрацій, щоб кожен із керівників ніс персональну відповідальність. Президент повідомив, що керувати роботою з протипожежної безпеки буде перший віце-прем'єр України Андрій Клюєв, який зараз виконує обов'язки голови уряду. При цьому прем'єр-міністр Микола Азаров відкликатися з відпустки не буде, оскільки тільки завершив лікування. Відзначимо, за інформацією Укргідрометцентру, спекотна погода збережеться в Україні, окрім західних областей, до 20-х чисел серпня. Про це повідомив у п'ятницю, 6 серпня, заступник начальника Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко. «Принаймні, до 18 серпня спека збережеться ... Погода - це річ досить мінлива і можливі зміни, хоча до 20-х чисел якихось особливих змін, за нашими розрахунками, ми не бачимо», - сказав Прокопенко.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі