ВИБОРИ-2002: ПРОГНОЗ ПОЛІТОЛОГІВ

Поділитися
На прохання «ДТ», експерти Центру Разумкова зробили традиційний прогноз майбутніх парламентських виборів...

На прохання «ДТ», експерти Центру Разумкова зробили традиційний прогноз майбутніх парламентських виборів. Змін кількісного складу партій і блоків, які можуть гарантовано пройти в майбутній склад парламенту (якби голосування відбулося 24 березня), поки що не спостерігається, — як і колись, їх сім. Це «Наша Україна», КПУ, СДПУ(о), «За Єдину Україну!», «Блок Юлії Тимошенко», «Жінки за майбутнє» і ПЗУ (див. таблицю).

За минулий тиждень змогли зміцнити свої позиції блок «Наша Україна» і КПУ. ПЗУ, навпаки, через не дуже вдало проведену кампанію може опинитися в групі ризику. Зберігають шанси на проходження в парламент «Блок Наталії Вітренко» й СПУ.

А на електоральному полі можливе народження ще однієї сенсації. Агресивна агітаційна кампанія КОПів, спланована московськими політтехнологами і розтиражована через численні ЗМІ, схоже, починає давати результат. Для перемоги залишилося зовсім трохи — за такий самий час здійснити ще один електоральний подвиг і підняти рейтинг удвічі. Нам ціна ніпочім?

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі