В кінці листопада до України приїде патріарх Кирило

Поділитися
Патріарх Московський і всія Русі Кирило візьме участь в урочистостях з нагоди 75-річчя митрополита Київського і всія України Володимира. Як повідомляє прес-служба Української православної церкви, ювілейні заходи відбудуться 22 і 23 листопада.
Патріарх Московський і всія Русі Кирило візьме участь в урочистостях з нагоди 75-річчя митрополита Київського і всія України Володимира. Як повідомляє прес-служба Української православної церкви, ювілейні заходи відбудуться 22 і 23 листопада.Програма урочистостей розпочнеться у другій половині дня наступного понеділка зустріччю в аеропорту Бориспіль ікони Божої Матері «Умиление» та патріарха Кирила. У той же день ввечері в Національному оперному театрі відбудуться урочисті збори з нагоди 75-річчя митрополита Володимира. Святкові заходи і богослужіння відбудуться і 23 листопада. Нагадаємо, у вересні президент РФ Дмитро Медвєдєв нагородив патріарха Київського і всія України Володимира орденом Дружби. Раніше глава Російської Православної Церкви Кирило (у миру - Володимир Гундяєв) зарахував Україну до країн «русского мира» і закликав Москву, Київ, Мінськ, Кишинів і Астану до побудови «спільної цивілізації». Про це він заявив на відкритті четвертих зборів «Русский мир» у Москві. За інформацією російських ЗМІ, Гундяєв заявив, що країни «русского мира» мають стати центрами єдиної потужної цивілізації і розвивати тісне співробітництво. «Хотілося б, щоб аналіз того, що відбувається в світі показав нам, що тільки підтримка своєї загальної цивілізаційної ідентичності та будівництво механізмів співробітництва на її основі можуть призвести до благополуччя та впевненості у майбутньому для наших народів», - сказав він.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі