В авіакатастрофі під Петрозаводськом загинули 44 людини

Відео
Поділитися
© prime-holiday.com
Літак Ту-134А-3 авіакомпанії «РусЕйр» близько 23:40 мск у понеділок, 20 червня, здійснив жорстку посадку на автотрасі в 1 кілометрі від аеропорту Петрозаводська, повідомляє Слідчий комітет РФ.

Число загиблих у катастрофі літака склало, за даними МНС РФ, 44 людини. Всього на борту потерпілого катастрофу літака перебувало 52 людини. Вісім осіб госпіталізовано у важкому стані.

Зараз триває огляд місця події. Розкидання фрагментів літака становить не менше 300 метрів. Виявлено та вилучено бортовий самописець. В аеропорту Петрозаводська вилучено записи переговорів наземних служб з екіпажем літака, запитано дані метеоумов. В аеропорту Домодєдово у Москві слідчі ГСУ вилучили необхідну документацію, а також зразки палива.

Призначено судово-медичні експертизи. Для ідентифікації тіл і фрагментів тіл загиблих призначаються генетичні експертизи.

Слідство розглядає кілька версій авіакатастрофи: людський чинник, тобто помилка пілота або наземних служб аеропорту; складні метеоумови, а також технічні несправності повітряного судна або устаткування аеропорту тощо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі