Уряд затвердив макроекономічні показники на 2011 рік

Поділитися
Кабінет міністрів України затвердив макроекономічні показники на 2011 рік. Про це за підсумками засідання уряду в середу, 11 серпня, повідомив віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко.
Кабінет міністрів України затвердив макроекономічні показники на 2011 рік. Про це за підсумками засідання уряду в середу, 11 серпня, повідомив віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко.Він відзначив, що затверджені практично всі показники, озвучені ним сьогодні на брифінгу. Нагадаємо, раніше сьогодні Тігіпко повідомив, що прогнозований рівень зростання ВВП у 2011 році становить 4,5%, інфляція - 10,8%, розрахунковий курс гривні (виходячи з якого буде формуватися проект бюджету-2011) - 7,95 гривні/долар. «Дефіцит бюджету державного сектору - 3,5%. До цього дефіциту бюджету входять дефіцит бюджету НАК «Нафтогаз України», якщо він буде, але ми припускаємо, що його не буде, і всіх місцевих бюджетів. А дефіцит державного бюджету буде складати 3%», - сказав Тігіпко. Нагадаємо, Кабінет міністрів України прогнозує зростання ВВП України у 2010 році на 3,7% після його падіння у 2009 році на 15,1% за умов прискорення інфляції з 12,3% до 13,1%. За підсумками першого півріччя 2010 року ВВП країни зріс на 6,3%, а інфляція склала 3,3%. Відзначимо також, що Європейський банк реконструкції та розвитку нещодавно зберіг прогноз зростання ВВП України в поточному році на рівні 4% і поліпшив його на 2011 рік з 4% до 4,1%, а міжнародне рейтингове агентство Moody's прогнозує зростання ВВП України у 2010 році на рівні 3,3%, а в 2011 році — 4,5%.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі