Уряд призначив нового начальника Львівської залізниці

Поділитися
Кабінет міністрів України призначив начальником Державного територіально-галузевого об'єднання "Львівська залізниця" Богдана Піха. Як повідомив міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов, відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду в середу.
Кабінет міністрів України призначив начальником Державного територіально-галузевого об'єднання "Львівська залізниця" Богдана Піха. Як повідомив міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов, відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду в середу.Богдан Піх раніше обіймав посаду першого заступника начальника Львівської залізниці. Як повідомлялося, розпорядженням Кабміну № 1415-р від 14 липня із посади начальника "Львівської залізниці" звільнено Михайла Мостового. Мостовий очолював Львівську залізницю з вересня 2006 року. Раніше повідомлялося, що Антимонопольний комітет України закрив провадження у справах про порушення конкуренції проти державного територіально-галузевого об'єднання «Львівська залізниця» та статутного територіально-галузевого об'єднання «Південна залізниця». Як повідомив голова АМКУ Олексій Костусєв на засіданні у четвер, 15 липня, справи були закриті у зв'язку з тим, що залізниці визнали свої порушення і виконали рекомендації комітету. За його словами, «Львівська залізниця» знизила комісійний збір при купівлі квитка з 9 до 8 гривень, а при його поверненні - з 10 до 9 гривень. Львівська залізниця є центром транспортних перевезень між Сходом і Західною Європою, оскільки межує з Польщею, Угорщиною, Румунією, Словаччиною.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі