Уряд перерозподілив бюджетні витрати на 646 мільйонів гривень

Поділитися
Кабінет міністрів України перенаправив бюджетне фінансування на суму 645 мільйонів гривень з програми "державні капітальні витрати" на інші цілі. Відповідне рішення затверджено постановою уряду від 19 липня № 597. 200 мільйонів отримає "Украгролізинг", 140 - Мінрегіонбуд, а 125 - Міносвіти.

Кабінет міністрів України перенаправив бюджетне фінансування на суму 645 мільйонів гривень з програми "державні капітальні витрати" на інші цілі. Відповідне рішення затверджено постановою уряду від 19 липня № 597. 200 мільйонів отримає "Украгролізинг", 140 - Мінрегіонбуд, а 125 - Міносвіти.

Згідно з документом, зокрема, Верховній Раді передається 53,521 мільйона гривень, у тому числі за бюджетною програмою "здійснення законотворчої діяльності" - 53,085 мільйона гривень.

Крім того, Державному управлінню справами (ДУС) передається 4,909 мільйона гривень, у тому числі за бюджетною програмою "фінансова підтримка санаторно-курортних закладів ДУС" - 4,524 мільйона гривень, із них 4 мільйони гривень на проектування і спорудження будівлі для розміщення служби комендатури на території будинку відпочинку "Конча-Заспа".

Державній судовій адміністрації передається 11,681 мільйона гривень, Міністерству внутрішніх справ - 2,008 мільйона гривень, Міністерству оборони - 936 тисяч гривень, Національному агентству з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу - 7 мільйонів гривень.

Міністерству освіти і науки передається 124,978 мільйона гривень, у тому числі для реалізації програми із забезпечення підручниками студентів - 90 мільйонів гривень, для фінансової підтримки пропаганди України за кордоном - 1,286 мільйона гривень і на придбання шкільних автобусів для перевезення дітей, що проживають у сільській місцевості, - 33 мільйони гривень.

Міністерству праці та соціальної політики передається 85,5 мільйона гривень, Міністерству промислової політики - 1,874 мільйона гривень (за програмою забезпечення життєдіяльності Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд).

Міністерству регіонального розвитку та будівництва надається 140,4 мільйона гривень для програми забезпечення житлом інвалідів I групи Великої Вітчизняної війни.

Державному комітету у справах національностей та релігій передається 5,682 мільйона гривень за бюджетною програмою розселення і облаштування депортованих кримських татар і осіб інших національностей, які були депортовані з території України.

Національній акціонерній компанії "Украгролізинг" передається 200 мільйонів гривень для збільшення статутного капіталу цієї компанії для закупівлі технічних засобів для агропромислового комплексу з наступною передачею їх на умовах фінансового лізингу.

Як повідомлялося, у липні набув чинності закон про секвестр (№ 2461-VI), згідно з яким дефіцит державного бюджету на 2010 рік скорочується до 4,99% ВВП із 5,3% ВВП.

За матеріалами Інтерфакс Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі