Уряд накопичив на рахунках понад 25 мільярдів гривень

Поділитися
Уряд України має на валютних рахунках 1,6 мільярда доларів (близько 12,6 мільярда гривень за поточним курсом) і більше 13 мільярдів гривень гривневих коштів, повідомив прем'єр Микола Азаров у Верховній Раді у вівторок, 7 вересня.
Уряд України має на валютних рахунках 1,6 мільярда доларів (близько 12,6 мільярда гривень за поточним курсом) і більше 13 мільярдів гривень гривневих коштів, повідомив прем'єр Микола Азаров у Верховній Раді у вівторок, 7 вересня.«Встановлено стабільність державних фінансів. Уряд має 1,6 мільярда доларів на валютних рахунках, більше 13 мільярдів гривень на гривневих рахунках. Це надійна основа для стабільного фінансування бюджетних витрат і планування масштабних реформ у країні», - сказав він, виступаючи на відкритті сьомої сесії парламенту. Як повідомлялося, у червні уряд залучив двохмільярдний доларовий кредит російського банку ВТБ, а на початку серпня отримав один мільярд доларів кредиту Міжнародного валютного фонду. Азаров минулого тижня повідомив, що кошти МВФ будуть скеровані на погашення зовнішнього державного боргу. За станом на 1 квітня цього року залишки на Єдиному казначейському рахунку складали 5,41 мільярда гривень, збільшившись за березень у 4,1 раза. Як повідомлялося, міжнародні резерви України за січень-серпень 2010 зросли на 23,3%, або на 6,187 мільярда доларів - до 32,692 мільярда доларів.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі