Український суд залишив на волі міліціонерів, які били і грабували людей

Поділитися
© ZN.UA
Залізничний районний суд Сімферополя залишив на волі співробітників міліції, винних у пограбуваннях та побитті громадян. Про це повідомляє прокуратура Автономної Республіки Крим.
Залізничний районний суд Сімферополя залишив на волі співробітників міліції, винних у пограбуваннях та побитті громадян. Про це повідомляє прокуратура Автономної Республіки Крим.У повідомленні прокуратури наголошується, що 6 грудня суд оголосив вирок 12 співробітникам лінійного відділу міліції на станції Сімферополь. Прокуратурою доведено, а судом підтверджено провину звільнених нині міліціонерів у зловживанні службовим становищем і перевищенні повноважень, а шести екс-міліціонерів - ще й в отриманні хабарів. За ці злочини дев'яти "перевертням" присуджено покарання у вигляді обмеження волі, трьом - позбавлення волі, проте всі вони звільнені від цього з випробуванням. За рішенням суду вісім засуджених позбавлені звань, шість - всього свого майна і всі вони не зможуть у найближчі роки займати посади у правоохоронних органах. Прокуратурою вивчається вирок на відповідність його закону. Кримінальну справу проти співробітників лінійного відділу на станції Сімферополь було заведено у березні 2008 року. Підставою послужили матеріали Головного управління СБУ в Криму. Була задокументовано протиправну діяльність 13 співробітників правоохоронних органів. Справу одного з них було виділено в окреме провадження - молодший лейтенант міліції був засуджений судом до позбавлення волі. Ім'я злочинця і термін позбавлення волі у кримській прокуратурі не уточнили.

За матеріалами сайту прокуратури АРК

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі