Україна запросила Норвегію до участі у «Сі Бриз - 2011»

Поділитися
Українське запрошення для Норвегії було озвучено сьогодні, 9 серпня, у Севастополі під час зустрічі командувача ВМС Збройних сил України, віце-адмірала Віктора Максимова з новопризначеним аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Норвегії в Україні підполковником Томмі Андре Йохансеном.
Українське запрошення для Норвегії було озвучено сьогодні, 9 серпня, у Севастополі під час зустрічі командувача ВМС Збройних сил України, віце-адмірала Віктора Максимова з новопризначеним аташе з питань оборони при Посольстві Королівства Норвегії в Україні підполковником Томмі Андре Йохансеном.У ході зустрічі сторони обговорили стан військово-морського співробітництва між Україною та Норвегією та визначили його пріоритетні напрямки на майбутнє. Як зазначив командувач ВМС України, флоти обох держав об'єднують давні дружні відносини. Максимов висловив подяку норвезьким колегам за можливість проходження українськими офіцерами стажування на військових кораблях Норвегії, співпрацю щодо підготовки пошуково-рятувальних сил і за допомогу, яка надається українським військовослужбовцям, що звільняються в запас. «У найближчому майбутньому ми чекаємо з візитом норвезьких курсантів до Академії Військово-Морських сил ім. П. Нахімова, а наступного року запрошуємо представників ВМС Королівства Норвегія до участі в українсько-американських навчаннях серії «Сі Бриз», - також сказав командувач ВМС України. Нагадаємо, щорічні багатонаціональні військово-морські навчання «Сі Бриз - 2010» завершилися 23 липня. Як повідомив командувач Військово-морськими силами Збройних сил України віце-адмірал Віктор Максимов у маневрах були задіяні 25 бойових кораблів і катерів, 13 одиниць авіаційної техніки та близько 2,5 тисяч військовослужбовців з Австрії, Азербайджану, Бельгії, Данії, Грузії, Німеччини, Греції , Молдови, Швеції, Туреччини, України та США.

За матеріалами "Лівого берега"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі