Україна розшукує судно, з яким зник зв'язок в африканському порту

Поділитися
© ovsem.org
Посол України в Кенії Володимир Бутяга звернувся до керівництва кенійської Морської адміністрації по допомогу в розшуку українського риболовецького судна "Денеб". Про це 28 січня повідомила прес-служба МЗС України.

За інформацією судновласника - українського держпідприємства "Атлантика" - зв'язок з рибальським судном пропав після тимчасової реєстрації в порту Момбаса.
Також під час зустрічі українського дипломата з генеральним директором Морської адміністрації Кенії Ненсі Карігіту в четвер у місті Момбасі обговорювалося питання збільшення вантажоперевезень між Україною і Кенією.
Посол висловився за необхідність започаткування співробітництва між портами України і Кенії, зокрема між державним торговим портом Миколаєва і кенійським портом Момбаса.
У свою чергу, керівник Морської адміністрації Кенії запропонувала підписати Меморандум про співпрацю між Україною і Кенією в морській сфері. Такий меморандум буде передбачати, зокрема, стажування кенійських фахівців в українських портах, українських - у Кенії.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі